Join today and be a part of the fastest growing B2B Network
Join Now
Search

Pelikaan Accessoires voor Sit on Top Kayaks

Pelican heeft veel accessoires voor sit-on-top stijl kajaks. Enkele van de meest populaire accessoires zijn peddels, riemen en stoelen. Andere accessoires kunnen uw uitrusting beschermen wanneer u deze in uw kajak opbergt of schaduw bieden tegen de zon wanneer u zich in ondiep water bevindt of te ver van de kust hebt gedobberd. Bekijk hieronder een aantal van hun producten!

Vergrendeling rugleuning

Deze vergrendelbare rugleuning is geweldig voor het toevoegen van comfort op het water. Klik hem gewoon op zijn plaats achter een bestaande stoel en je bent klaar om te gaan! De stevige kunststof constructie kan ook van pas komen als je een pauze moet nemen door in de boot te gaan staan. De vergrendelbare rugleuning is verkrijgbaar in zowel een standaard als een groot formaat, dus het werkt met de meeste sit-on-top modellen. Dit is een geweldig accessoire voor elke kajakker om te hebben!

Stow & Go waterdichte stoelhoezen

Deze hoezen zijn compatibel met dezelfde kajaks als de vergrendelbare rugleuningen hierboven. In plaats van een nieuwe waterdichte opbergtas apart te kopen, bevat deze set vier hoezen die elk over een bestaande stoel passen. Het neopreen materiaal is UV-behandeld om te beschermen tegen schade door de zon en vervaging. Elke hoes kan omhoog of omlaag worden aangepast om op verschillende stoelen te passen, maar je wilt ze ook aanpassen op basis van hoeveel je weegt! Een reeks maten van klein – X-large betekent dat ze bijna iedereen comfortabel moeten passen.

De Anker Buddy

We kennen allemaal de worsteling van het vinden van een goede plek om het anker in ondiep water te laten vallen. Soms kunnen we er geen vinden, en andere keren is het gewoon niet veilig. De Anchor Buddy is een geweldige manier om beide problemen op te lossen en minder ruimte in beslag te nemen dan traditionele ankers! Het kan gemakkelijk direct onder uw stoel worden bevestigd en stelt u in staat om te verstellen waar u het wilt, zodat u niet de moeite hoeft te nemen om meerdere touwen af te binden. Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing voor verankering, is dit misschien het accessoire voor u!

StowAway Anchor Twist Lock Systeem

Dit kajakaccessoire werkt als een eenvoudig op te bergen vervanging of aanvulling op uw bestaande ankersysteem. Het anker in haakstijl betekent dat het geen vuil en zand opstoot zoals een traditioneel anker, en het kan binnen enkele seconden veilig aan uw kajak worden bevestigd. Het twist and lock systeem is perfect voor ondiep water wanneer u de plaatsing van uw anker eenvoudig wilt kunnen aanpassen, met slechts één hand. Dit accessoire wordt ook geleverd met een eigen tas, zodat je hem gemakkelijk daar op het water kunt opbergen!

Paddle Houder

Doet dit accessoire iemand anders denken aan een taco? Het lijkt op het eerste gezicht misschien niet veel, maar dit goedkope stuk doet precies wat we nodig hebben: houdt peddels op hun plaats terwijl we op het water zijn zonder dat ze rond bonken of ons in de weg zitten. Dit specifieke model werkt het beste voor Pelican sit-on-top kajaks en heeft de afmetingen aan de zijkant, zodat u precies kunt zien hoe groot het is.

Kajak Rekken

Het enige dat erger is dan je kajak binnen te moeten opbergen vanwege waar je woont, is niet weten wat je moet gebruiken als het tijd is om ze er weer uit te halen! Een kajakrek houdt uw boot veilig en rechtop voor gemakkelijke toegang, en deze is toevallig ook instelbaar, afhankelijk van de grootte van uw kajak. Er is zelfs een ingebouwde waterfleshouder! Dit accessoire is echter niet alleen handig voor het transport; het zou goed kunnen werken als een draagbare standaard als je op zoek bent naar stand-up paddleboarden.

Paddle Riemen

Ongelukken gebeuren, maar ze hoeven niet altijd in tranen te eindigen. Een peddelriem zorgt ervoor dat je riemen er zijn wanneer je ze nodig hebt en gemakkelijk aan de boot of zelfs gewoon aan je pols kunnen worden bevestigd. De felgroene kleur is perfect om te spotten in ondiep water, maar past nog steeds goed bij de meeste kajaks. Dit accessoire heeft ook twee verschillende bevestigingsopties, afhankelijk van wat voor u het beste werkt!

Al deze accessoires zijn compatibel met Pelican sit-on-top kajaks, die verkrijgbaar zijn in een enorme verscheidenheid aan maten hier bij Max Out Sport! Neem contact met ons op als u vragen heeft over compatibiliteit of op zoek bent naar iets specifieks dat hierboven niet wordt vermeld. Het allerbelangrijkste, ga het water op! U kunt onze volledige selectie van sit-on-top kajaks hier bekijken.

We willen allemaal naar buiten en genieten van het water, maar het is moeilijk om dat te doen als we constant worstelen met het vervoeren van onze kajaks. Deze Pelikaan zit bovenop kajakaccessoires kunnen helpen uw ervaring veiliger en gemakkelijker te maken, ongeacht waar u naartoe gaat!

Tell Us What You NEED

    * To achieve our mission we provide all the necessary functionalities to buyers and sellers that help them in developing the voice of their business and to expand worldwide.