Join today and be a part of the fastest growing B2B Network
Join Now
Search

Meest winstgevende items om te importeren van China naar Bangladesh

Als u een zakenman bent, moet u hebben gehoord van de goedkope arbeid die door China wordt aangeboden. U hebt er misschien ook aan gedacht om goederen uit China te importeren en deze via uw distributiekanaal in Bangladesh te verkopen. Maar voordat je ermee doorgaat, is er iets dat je moet weten. Bij het importeren van goederen uit China importeert u eigenlijk twee dingen: een is het product zelf en een andere is de kosten die gemoeid zijn met het verzenden van dat product van de fabriek / het magazijn van de Chinese fabrikant naar het douane-entrepot van de Bengaalse haven of luchthaven.

10 Beste items om te importeren van China naar Bangladesh

1) Telefoonhoesjes

Het importeren van telefoonhoesjes uit China kan een zeer winstgevende business zijn in Bangladesh. Omdat er hier geen case-productiebedrijf is dat kwaliteit en verscheidenheid aan telefoonhoesjes biedt tegen een echt goedkoop tarief. Maar als u rechtstreeks uit China importeert, krijgt u tegelijkertijd zowel kwaliteit als prijs. Eigenlijk is de telefoonhoesjesindustrie niet tot een volwaardig niveau ontwikkeld dat klanten zich vervelen met wat ze hebben. De markt breidt zich nog steeds uit. Er is dus een goede kans voor een nieuwkomer om zijn / haar bedrijf succesvol te maken door goederen uit China te importeren. Een ander beste ding over het importeren van telefoonhoesjes uit China is dat er nu veel verschillende soorten mobiele fabrikanten in Bangladesh zijn die accessoires nodig hebben zoals scherm, gehard glas, achterdeksels enz. De vraag naar telefoonhoesjes is er dus nog steeds in Bangladesh.

2) Speelgoed

Kinderspeelgoed is een ander winstgevend item dat u van China naar Bangladesh kunt importeren, omdat er hier geen fabrikant van kwaliteitsspeelgoed is om aan de internationale standaard te voldoen. Bengaalse speelgoedfabrikanten produceren speelgoed van zeer goedkope en lage kwaliteit dat de gezondheid van kinderen bederft in plaats van hen te helpen hun kindertijd te ervaren. En kinderen verlangen altijd naar iets nieuws, vooral als ze zien dat hun vrienden ervan genieten. Als u rechtstreeks uit China importeert, zal uw directe communicatie met Chinese speelgoedleveranciers u helpen de beste prijs, kwaliteit en verscheidenheid aan goederen te krijgen.

3) Olieverfschilderij

Je hebt misschien gehoord over de lokale olieverfindustrie, maar toch is dit een van de beroemdste items om van China naar Bangladesh te importeren. Bangladesh heeft een groot aantal liefhebbers van olieverfschilderijen en de vraag groeit elk jaar met de stijging van de levensstijl van mensen.

4) Kabels, draden

Een andere meest winstgevende items om te importeren van China naar Bangladesh in deze lijst zijn kabels en draden. Zoals we allemaal weten, ontbreekt het de Bengaalse markt aan kwaliteit en betaalbare kabels en draden met internationale normen. Dit creëert een perfecte gelegenheid voor u om de elektronica-accessoiresindustrie te betreden door goederen rechtstreeks uit China te importeren via uw lokale distributiekanaal.

5) Baby luiers

Een van de meest uitdagende problemen waarmee ouders tegenwoordig worden geconfronteerd, is het vinden van babyluiers van goede kwaliteit die ze zich gemakkelijk en zonder gedoe kunnen veroorloven. Als u rechtstreeks uit China importeert, helpt het u niet alleen om de lokale marktconcurrentie te verslaan, maar ook om klanten te helpen genieten van elke keer met hun kinderen.

6) Sokken

Sokken zijn een ander meest winstgevend item om te importeren van China naar Bangladesh vanwege de trend van geïmporteerde sokken op de Bengaalse markt. Mensen houden ervan om merksokken te dragen en daarom zoeken ze altijd naar vertrouwde distributeurs. En als het uw werk is om goederen uit China te importeren, hoeft u zich geen zorgen te maken over branding, want er zijn duizenden succesvolle Chinese merken die u zullen helpen met alles wat u nodig hebt!

7) Baseball Cap

Er is een grote kloof tussen vraag en aanbod als het gaat om honkbalpetjes in Bangladesh. Er zijn maar weinig lokale bedrijven die deze productset tegen een hoge prijs aanbieden, terwijl klanten goedkope maar goede kwaliteit hoeden willen. Dus als u goederen uit China wilt importeren, zijn babycaps een ander meest winstgevend item voor bedrijven.

8) Katoenen hoofddoek

Cotton Kerchief is ook een van de meest populaire items onder Bengaalse vrouwen vanwege de uitstekende kenmerken zoals stijl, kleur, patroon, ontwerp enz. Als u rechtstreeks uit China wilt importeren, kies dan dit item is een slimme manier om de Bengaalse markt te betreden.

9) Handhandschoenen

Handhandschoenen zijn ook een van de meest populaire items die Bangladeshi mensen graag dragen, vooral tijdens het winterseizoen. Een ander slimste ding over het importeren van handhandschoenen uit China is dat je geen concurrentie hebt met lokale producenten als je werk is om rechtstreeks uit China te kopen, omdat er maar weinig lokale fabrikanten zijn die dit soort goederen produceren.

10) Kleding

De Bengaalse markt staat altijd vol met kledingproducten, of het nu gaat om herenkleding of dameskleding. Maar Bangladeshi-producenten hebben geen achterstand in het produceren van kwaliteitskleding met internationale normen. Dit creëert een enorm gat dat u kunt opvullen door rechtstreeks van China naar Bangladesh te importeren via uw lokale distributiekanaal.

Conclusie

Het importeren van goederen uit China is echt een geweldige zakelijke kans voor u als u het juiste product kunt kiezen, omdat er duizenden producten op de Chinese markt zijn en het niet gemakkelijk is om te concurreren wanneer uw concurrenten al een gevestigd netwerk hebben. Daarom zal het vinden van de juiste importpartner die uw behoefte kan begrijpen en u bij elke stap kan ondersteunen, u helpen uw eigen netwerk in Bangladesh op te bouwen, waardoor u meer winstmarge creëert!

Tell Us What You NEED

    * To achieve our mission we provide all the necessary functionalities to buyers and sellers that help them in developing the voice of their business and to expand worldwide.