Join today and be a part of the fastest growing B2B Network
Join Now
Search

Top 10 Dropshipping-leveranciers Bermuda voor kleine bedrijven in 2023

Top 10 Dropshipping Suppliers Bermuda for Small Businesses in 2023

Het initialiseren van een eCommerce-winkel is nooit eenvoudig geweest tot of tenzij u op de hoogte bent van het drop-shipping-model en het graag in uw bedrijf implementeert. Het lijdt geen twijfel dat dropshipping een van de ontspannen manieren is om een online winkel te initialiseren en te beheren. U moet echter klaar zijn om alle uitdagingen aan te gaan die zich kunnen voordoen tijdens het kiezen van de leveranciers voor producten.

De dropshipping-industrie zal naar verwachting vóór 2025 een marktwaarde van $ 557,9 miljard bereiken, met een CAGR van 28,8%.

Degenen die in 2023 in contact willen komen met de
top 10 dropshipping-leveranciers in Bermuda voor kleine bedrijven
, moeten de onderstaande lijst snel bekijken.

1. eWorldTrade

Als het gaat om het vermelden van de top 10 dropshipping-leveranciers , staat eWorldrtrade zoals gebruikelijk bovenaan de lijst. Het is een enorme b2b-marktplaats die uitzonderlijk grote voordelen biedt aan zowel de kopers als de verkopers. Zodra u het portaal opent, kunt u de directory van eWorldtrade gebruiken om betrouwbare, betaalbare leveranciers te traceren die een inventaris hebben van de goederen die u op uw website wilt plaatsen. Het vinden van de leveranciers waarvan u denkt dat ze ideaal zijn voor uw dropshipping-bedrijf, vereist gewoon dat u rechtstreeks met hen spreekt en de details uitwerkt.

2. Groothandel2B

Een goede plek om te lokaliseren en te communiceren met ongeveer 100 drop-shippers die meer dan een miljoen verschillende soorten producten aanbieden, is Wholesale2B. Er zijn enkele leveranciers in China, maar het grootste deel van hen komt uit de Verenigde Staten. Omdat Wholsale2B alleen goederen van leveranciers weergeeft na een grondige screening, hoeft u niet rechtstreeks contact met hen op te nemen.

3. Verkoophoo

Door in wezen de breedste directory te bieden om buitenlandse consumenten en verkopers van verschillende producten te lokaliseren, onderscheidt SaleHoo zich van de meerderheid van zijn concurrenten. Een handige functie van SaleHoo is de “Market Research Labs”, die winstgevende, veelgevraagde goederen kunnen vinden om te verkopen.

4. Wereldwijde merken

Worldwide Brands, zoals de titel al aangeeft, biedt u toegang tot een aanzienlijke selectie van hoogwaardige groothandelsgoederen door enkele van ’s werelds beste leveranciers. Alvorens groothandels aan hun directory toe te voegen als goedgekeurde dropshipping-leveranciers, onderzoekt Worldwide Brands ze volledig.

U hebt directe toegang tot de beste productverkopers ter wereld tot het platform, waardoor de tussenpersoon volledig wordt uitgeschakeld. U hoeft alleen een bulkbedrag te betalen voor de goederen die u koopt en er waren geen maandelijkse kosten of andere kosten. Wanneer u contact opneemt met een leverancier via Worldwide Brands, zijn alle winsten van u om te behouden.

5. AliExpress

Een verzameling dropshipping-leveranciers zou onvolledig zijn zonder de bekende AliExpress weg te laten. Er zijn een miljoen verschillende producten beschikbaar op deze online winkel. Producten variërend van technologie tot woondecoratie tot zelfs doe-het-zelfbenodigdheden zijn te vinden voor ongelooflijk lage prijzen.

AliExpress stelt u in staat om enkele stukken items te kopen om op de website te vermelden, in tegenstelling tot Alibaba. Maak de bestelling gewoon online en laat deze direct bij uw klant thuisbezorgen. Bovendien, aangezien AliExpress namens u zendingsmonitoring en meldingsbeheer afhandelt, bent u niet verplicht om dit te doen.

6. Oberlo

Oberlo helpt u bij het vinden van betrouwbare leveranciers op marktplaatsen zoals AliExpress, waardoor het gemakkelijker wordt om producten van hoge kwaliteit te vinden om te verkopen. U kunt een uitgebreide selectie van goederen vinden, van speelgoed tot schoonheidsproducten, met slechts een paar muisklikken en ze op uw website vermelden. Oberlo’s vermogen om uw productvermeldingen volledig te personaliseren, is iets dat we erg leuk vinden.

Om uw klanten tevreden te stellen, kunt u uw productpagina’s persoonlijker maken door de titels, beschrijvingen en afbeeldingen van uw producten te wijzigen. Bovendien biedt Oberlo de klok rond klantenservice waar uw vragen worden beantwoord door echte dropshipping-specialisten.

7. Zonsopgang Groothandel

Sunrise Wholesale, een exporterend bedrijf, staat bekend om zijn aanzienlijke productselectie. Er zijn momenteel tussen de 20.000 en 30.000 unieke goederen beschikbaar. Ondanks dat het een kleine productcategorie heeft, schittert het in termen van de bliksemsnelle levering die het biedt.

Sunrise Wholesale is verantwoordelijk voor haar eigen voorraadbeheer en heeft een levertijd van minder dan een week voor klanten in de VS en Canada. Dropshipping wordt aanzienlijk eenvoudiger gemaakt door de naadloze integratie van Sunrise Wholesale met de meeste eCommerce-platforms.

8. Megagoed

Megagoods, een distributeur van consumentenelektronica, is gevestigd in Californië. Megagoods zouden op de voorgrond moeten staan van uw ranglijst van leveranciers als u een dropshipping-winkel runt die zich richt op de verkoop van elektronische goederen aan klanten in de VS. Het bedrijf beschikt over eigen opslagfaciliteiten. Als gevolg hiervan bent u verlost van uw bezorgdheid over transport en voorraadbeheer.

Vanwege de lokale opslag is de verzending binnen de VS extreem snel. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat Megagoods geen eCommerce-platformverbindingen ondersteunt, wat betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het beheer van het volledige uitvoeringsproces, in tegenstelling tot andere leveranciers op de lijst.

9. Wholesale Centraal

Een in de VS gevestigd bedrijf genaamd Wholesale Central blinkt uit in het samenbrengen van leveranciers en klanten. Een online directory genaamd Wholesale Central wordt regelmatig bijgewerkt met details over nieuwe leveranciers. Toch kan het moeilijk zijn om de leverancier hier te identificeren. Maak uw eigen contact en verbindingen met leveranciers.

10. Modalyst

De meeste e-commercesystemen, waaronder Shopify, WooCommerce en anderen, zijn naadloos geïntegreerd met Modalyst. Met het platform heeft u directe toegang tot leveranciersvoorraden, waardoor het voor u eenvoudig is om de ideale goederen te vinden om op uw website te verkopen.

Om aan de slag te gaan met Modalyst, hoeft u zich alleen maar aan te melden voor de service, de applicatie op te nemen in uw online winkel, producten rechtstreeks van uw leveranciers toe te voegen, uw vermelding te personaliseren en bestellingen te accepteren. Het instellen van verzend- en prijsparameters is eenvoudig en kan u helpen meer geld te verdienen met elke transactie.

Hoe kies je het beste dropshipping-bedrijf?

Het kiezen van het beste dropshipping-bedrijf is belangrijk voor diegenen die bereid zijn hun bedrijf na te streven volgens het dropshipping-model. Bedrijven of ondernemers kunnen eenvoudig overstappen naar het dropshipping model. Het enige dat ze nodig hebben, is een goed begrip hebben van de beste dropshipping-leveranciers van over de hele wereld. Door de bovengenoemde lijst door te nemen, kan men met enorm gemak en moeiteloos het beste dropshippingbedrijf uitkiezen.

Tell Us What You NEED

    * To achieve our mission we provide all the necessary functionalities to buyers and sellers that help them in developing the voice of their business and to expand worldwide.