Join today and be a part of the fastest growing B2B Network
Join Now
Search

Koperpoederprijs per kg in India

De koperpoederprijs per kg in India varieert afhankelijk van de kwaliteit van het koperpoeder. Hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger de prijs. De koperpoederprijs per kg in India is ₹ 800/kg voor een chemische kwaliteit, ₹ 850/kg voor elektronische kwaliteit en ₹ 900/kg voor food grade. Zo varieert de koperpoederprijs per kg in India tussen ₹ 800 tot ₹ 950, afhankelijk van de kwaliteit van het koperpoeder. Het poeder van goede kwaliteit is duur vanwege de zuiverheid en effectiviteit. Daarnaast is de koperpoederprijs per kg in India afhankelijk van de hoeveelheid van de bestelling voor een bepaald koperpoeder.

De normale dealer aan de klant verkoopprijs van zilverpoeder is ₹ 200 / gram in India. Een product van goede kwaliteit kan echter worden geprijsd op ₹ 250 / gram of meer, afhankelijk van vraag en aanbod op de markt. Er kan dus worden gezegd dat de zilverpoederprijs per gram in India tussen ₹ 100 tot ₹ 200 ligt. De slechte kwaliteit is goedkoper en minder effectief in vergelijking met het product van goede kwaliteit. De belangrijkste reden hiervoor is dat de kosten van raffinage en productie niet zijn toegevoegd aan de prijs van zilverpoeder per kg in India en dat puur zilver tegen een hogere snelheid kan worden verkocht dan dat van gelegeerd materiaal.

En als het gaat om de prijs van goudpoeder per gram in India, is er geen referentie beschikbaar over wanneer het als staaladditief wordt gebruikt. Alleen als het gaat om het gebruik ervan als elektronische items zoals printplaten, enz., Krijgt u informatie over de goudpoederprijs per gram in India. In het geval van tekening of beplatingsdoel, worden de kosten ₹ 100 / gm tijdens het proces alleen als de vereiste hoeveelheid door een persoon is besteld.

Tell Us What You NEED

    * To achieve our mission we provide all the necessary functionalities to buyers and sellers that help them in developing the voice of their business and to expand worldwide.