Join today and be a part of the fastest growing B2B Network
Join Now
Search

Waar is de beste plek om handgemaakte items te verkopen UK

Where Is the Best Place to Sell Handmade Items UK

Als u een creatieve ondernemer bent die op zoek is naar de beste plek om
uw handgemaakte items in het VK te verkopen
, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met steeds meer mensen die zich wenden tot online winkelen als hun belangrijkste manier om producten te kopen , is het verkopen van handgemaakte goederen op een e-commerceplatform steeds populairder geworden.

Er zijn veel opties beschikbaar voor diegenen die hun eigen bedrijf willen starten met de verkoop van handgemaakte items in het VK. Van marktplaatsen zoals eWorldTrade en Etsy, waar kopers duizenden unieke handgemaakte producten van over de hele wereld kunnen vinden, tot sociale mediaplatforms zoals Instagram en Facebook waarmee makers en ambachtslieden hun werk rechtstreeks bij potentiële klanten kunnen promoten – er is voor elk wat wils. In dit artikel zullen we enkele van deze opties bespreken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke het meest geschikt is voor uw behoeften.

Top 10 beste plaatsen om handgemaakte items te verkopen UK

 1. eWorldTrade
 2. Volks
 3. Niet op de hoofdstraat
 4. Amazon Handgemaakt
 5. eBay
 6. Storenvy
 7. Etsy-nl
 8. Kunstzinnigen
 9. Printful
 10. Bonanza

1. eWorldTrade:

eWorldTrade is een wereldwijde online marktplaats die ondernemers en kopers van over de hele wereld met elkaar verbindt. Dit is een ideaal platform voor iedereen die handgemaakte items in het VK wil verkopen, omdat het toegang biedt tot miljoenen internationale kopers. Het beste deel van eWorldTrade is dat u niet eens een verkoperskosten hoeft te betalen – alles is gratis!

2. Volks:

Folksy is een van de meest populaire sites voor het kopen en verkopen van handgemaakte goederen in het Verenigd Koninkrijk. Het bestaat al sinds 2008 en heeft meer dan 1 miljoen leden. Op deze site kunnen makers, ambachtslieden en ambachtslieden hun eigen online winkelpuien opzetten waar ze hun producten kunnen presenteren en betalingen rechtstreeks van klanten kunnen ontvangen.

3. Niet op de hoofdstraat:

Not on the High Street is een online marktplaats gespecialiseerd in unieke geschenken en handgemaakte producten. Deze site trekt ongeveer 4 miljoen bezoekers per maand, waardoor het een van de meest populaire marktplaatsen is voor het kopen en verkopen van handgemaakte items in het VK.

4. Amazon Handgemaakt:

Amazon Handmade is een van de meest vertrouwde namen in e-commerce, dus als u op zoek bent naar een betrouwbaar platform om uw handgemaakte goederen te verkopen, dan kan dit de perfecte optie voor u zijn. Met het enorme klantenbestand van Amazon kunt u toegang krijgen tot miljoenen potentiële kopers van over de hele wereld.

5. eBay:

eBay is een van de meest bekende namen in e-commerce en het is een geweldig platform om te gebruiken als u handgemaakte items in het VK wilt verkopen. Met eBay kunnen verkopers hun eigen online winkels opzetten waar ze hun producten kunnen aanbieden, betalingen kunnen aannemen en bestellingen van klanten kunnen beheren, allemaal vanaf één plek.

6. Storenvy:

Storenvy is een online marktplaats die gespecialiseerd is in unieke producten van onafhankelijke makers, ambachtslieden en ambachtslieden. Deze site geeft u toegang tot miljoenen potentiële klanten van over de hele wereld die specifiek op zoek zijn naar handgemaakte goederen.

7. Etsy:

Met miljoenen actieve kopers op zijn platform is Etsy een van de meest populaire sites voor het verkopen van handgemaakte items in het VK. Met deze site kunt u uw eigen aangepaste etalage maken waar u uw producten rechtstreeks aan klanten kunt presenteren en verkopen.

8. Artsthread:

Artsthread is een online marktplaats voor ambachtslieden, ambachtslieden en makers van over de hele wereld. Op deze site kunt u een virtuele winkel opzetten waar u uw unieke handgemaakte items kunt promoten en verkopen.

9. Printful:

Printful is een geweldig platform voor diegenen die op maat gemaakte printproducten maken, zoals t-shirts, mokken, tassen, enz. Deze site biedt hoogwaardige afdrukservices, zodat u eenvoudig bestellingen van klanten kunt uitvoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het zelf opslaan of verzenden van producten.

10. Bonanza:

Bonanza is een online marktplaats speciaal ontworpen voor handgemaakte goederen. Met deze site kunt u uw eigen aangepaste etalage maken en betalingen rechtstreeks van klanten innen. Bonanza biedt ook toegang tot zijn uitgebreide klantenbestand, zodat u meer potentiële kopers kunt bereiken.

Wat zijn de beste handgemaakte items om online te verkopen?

Als u wat extra geld wilt verdienen door handgemaakte items online te verkopen, zijn er een paar belangrijke dingen om te overwegen. Ten eerste is het belangrijk om producten te kiezen die populair zijn bij uw doelgroep en goede winstmarges hebben. Ten tweede moet u items selecteren die relatief eenvoudig en goedkoop voor u zijn om te produceren of te sourcen. Gelukkig is er geen tekort aan geweldige handgemaakte producten die aan deze criteria kunnen voldoen – van sieraden en kledingaccessoires tot woondecoratie en kunstprints!

Hier is een lijst met de beste handgemaakte items om online te verkopen:

 1. Zelfgemaakte sieraden
 2. Gehaakte items
 3. Gebreide items
 4. Gepersonaliseerd briefpapier en kaarten
 5. Mokken op maat
 6. Handgemaakte zeep en kaarsen
 7. Kunstafdrukken en schilderijen
 8. Bath Bommen
 9. Borduurwerk items
 10. Natuurlijke schoonheidsproducten

Waarom u zou moeten overwegen om uw handgemaakte items online te verkopen:

 1. Bereik een groter publiek:

Door handgemaakte items online te verkopen, kunt u een publiek bereiken dat anders misschien niet toegankelijk voor u is. Met een online platform kunt u uw producten promoten bij klanten over de hele wereld, wat kan helpen uw verkoop en klantenbestand te vergroten. Dit maakt het voor potentiële klanten gemakkelijker om meer te weten te komen over uw bedrijf en bij u te kopen.

 1. Lage overheadkosten:

Het opzetten van een online winkel is aanzienlijk goedkoper dan het huren van een fysieke winkelruimte of het bijwonen van ambachtsbeurzen. Wanneer u handgemaakte items online verkoopt, zijn er geen overheadkosten zoals verzekeringen, nutsvoorzieningen of werknemers – zodat u geld kunt besparen en u meer kunt concentreren op het maken van nieuwe producten en het laten groeien van uw bedrijf.

 1. Automatisering:

Met een online winkel kunt u veel taken automatiseren, zoals voorraadbeheer, orderverwerking, betalingsverwerking en verzendmeldingen. Dit bespaart tijd en geld en maakt waardevolle bronnen vrij die anders handmatig zouden worden besteed aan het uitvoeren van deze taken.

 1. Flexibel schema:

Het runnen van een online winkel geeft u de flexibiliteit om te werken wanneer het u het beste uitkomt – inclusief ’s avonds en in het weekend wanneer de vraag hoger kan zijn – zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u gebonden bent aan rigide werktijden of verplichtingen zoals bij een traditionele baan of het runnen van een fysieke winkelpui.

 1. Verhoogde zichtbaarheid en merkherkenning:

Het online verkopen van handgemaakte items helpt bij het opbouwen van merkherkenning voor uw bedrijf en maakt het zichtbaarder in de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s). Met geweldige contentmarketingcampagnes en een actieve aanwezigheid op sociale media kunt u snel uw klantenbestand verbreden terwijl u tegelijkertijd vertrouwen in uw merk opbouwt! Bovendien is het aanbieden van aangepaste producten een geweldige manier om zich te onderscheiden van andere bedrijven in dezelfde niche, omdat het klanten in staat stelt een unieke ervaring te hebben met uw producten die ze nergens anders zullen krijgen!

Conclusie:

Kortom, er zijn veel geweldige opties voor het verkopen van handgemaakte items in het VK – van grote marktplaatsen zoals eWorldTrade en Amazon Handmade tot kleinere sites zoals Folksy en Artsthread. Het maakt niet uit wat voor soort producten u maakt, er is zeker een platform dat aan uw behoeften voldoet. We hopen dat dit artikel nuttig is geweest om u een overzicht te geven van enkele van de beste plaatsen om handgemaakte goederen in het VK te verkopen.

Tell Us What You NEED

  * To achieve our mission we provide all the necessary functionalities to buyers and sellers that help them in developing the voice of their business and to expand worldwide.