Join today and be a part of the fastest growing B2B Network
Join Now
Search

Top 10 B2B-marktplaats voor tandheelkundige producten in 2023

Top 10 B2B Marketplace For Dental Products In 2023

Glimlach, het is gratis! Maar zorg ook voor je mondproblemen. Mensen denken dat tandheelkundige zorg een luxe is vanwege de dure behandeling die onbetaalbaar is. Maar kijkend vanuit het oogpunt van de tandarts zijn het de tandheelkundige producten die duur zijn.

Bovendien werd tandheelkundige apparatuur vorig jaar gewaardeerd op $ 30 miljard volgens Statista, de winst in de mondverzorgingssector zal in 2023 $ 51,45 miljard bedragen. Bovendien wordt gezegd dat het op jaarbasis naar schatting met 3,47% zal groeien (CAGR 2023-2027).

Daarom wordt tandheelkunde beschouwd als het meest populaire beroep vanwege de flexibele werktijden en het hoge salaris. Als gevolg hiervan wordt het door veel medische studenten gekozen als hun carrière. In het verleden werd het beschouwd als een mannelijke baan, maar tegenwoordig is bijna 19% van de vrouwen tandarts.

Waarom zijn tandheelkundige materialen duur?

De totale kosten van tandheelkundige behandeling zijn gebaseerd op de apparatuur die bij de procedure wordt gebruikt. De tandheelkundige producten die hieronder worden genoemd, worden als de duurste beschouwd.

Enkele dure tandheelkundige ingrepen

Bovendien zijn schalen en vullen de basisbehandelingen die niet duur zijn.

  • Wortelkanaalbehandeling
  • Tandheelkundige implantaten
  • Fineer
  • Kronen
  • Bretels

Deze platforms hebben bestsellers die tandheelkundige producten van topkwaliteit leveren

Of u nu tandartsstoelen, eenheden of sterilisatiemachines verkoopt, deze online marktplaatsen zorgen ervoor dat uw bedrijf naar plaatsen gaat. U kunt uw objecten aanbieden en onbeperkte inkomsten genereren.

1. eWorldTrade

eWorldTrade is de beste plek om uw tandheelkundige producten te verkopen, gezien het aantal geverifieerde kopers dat dit platform heeft. Maak een lijst van uw items, krijg uw website en maak uw producten zichtbaar voor zoveel mogelijk kopers van Google SEO, social media marketing en nog veel meer.

Online verkopen betekent dat je zichtbaar moet zijn voor miljoenen mensen, dit is wat eWorldTrade aanbiedt. Dit alles is inbegrepen, samen met koperswaarschuwingen en onbeperkte productvermeldingen in hun premiumpakketten.

Bovendien krijgt u als verkoper een sleutelmanager en e-mailmarketingcampagne, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het promoten van uw tandheelkundige apparatuur. Alles komt aan bod bij eWorldTrade.

2. eBay

eBay is een andere online b2b-marktplaats die al 28 jaar b2b-services aanbiedt. Laat je carrière groeien en haal het meeste uit eBay door je objecten aan te bieden en beschikbaar te komen in meer dan 190 markten.

Kers op de taart kunt u ook lokaal verkopen door een vermelding te maken die kan worden opgehaald door lokale klanten. Zodra ze het artikel kopen, ontvangt u een QR-code om de verkoop te bevestigen.

Wat de verkoopkosten betreft, brengt eBay slechts 10% van de verkoopwaarde in rekening. Bovendien kunt u elke maand tot 200 items gratis aanbieden.

3. Amazone

Als u een ervaren verkoper bent, is Amazon niet iets nieuws voor u. Amazon heeft een unieke verkoperscentrale opgezet waar u de topverkoper kunt worden door tools te gebruiken. Het is een van de snelst groeiende kanalen waarvan veel bedrijven en kleine bedrijven hebben geprofiteerd.

Om tandheelkundige producten te verkopen, hebt u platforms nodig die door miljoenen gebruikers worden gebruikt. Amazon heeft miljoenen actieve kopers die elke 3 seconden een aankoop doen.

Bouw dus een winkel voor uw tandheelkundige apparatuurbedrijf en verdien commissies op de verkoop. Ze hebben een unieke productpagina waar je items kunt vermelden en met het juiste gebruik van SEO worden je producten voor veel mensen zichtbaar op Google.

4. Alibaba

Alibaba is een andere toonaangevende 2bb-marktplaats die eigendom is van China. Deze marktplaats biedt e-commercetools die veel verkopers ten goede komen om naam te maken in de b2b-industrie. Het enige dat u nodig hebt, is een verkopersaccount maken, items aanbieden en wachten tot uw tandheelkundige producten binnen enkele minuten worden verkocht aan geverifieerde kopers.

Het beste van verkoper worden op Alibaba is dat je niet op zoek hoeft te gaan naar kopers. Het wordt mogelijk gemaakt met de RFQ, een gestroomlijnd proces dat u verbindt met kopers.

5. AliExpress

Als u op zoek bent naar een plek waar u individueel en in bulk verkoopt, is AliExpress uw plek. U kunt zoveel mogelijk tandheelkundige apparatuur verkopen aan internationale en lokale kopers.

Uw objecten zijn beschikbaar in meer dan 220 regio’s en 150 miljoen kopers van over de hele wereld. Voor internationale kopers worden uw objecten vertaald in hun taal. De website kan worden gelokaliseerd in meer dan 18 talen.

6. Gemaakt in China

Made In China is een top b2b-marktplaats die erop gericht is om bedrijven een hoger niveau van succes te laten bereiken. Het dient als het beste platform voor buitenlandse handel voor bedrijven die hun bedrijf in veel landen hebben gepromoot, allemaal dankzij Made In China.

Bovendien heeft deze b2b-marktplaats miljoenen kopersbronnen, wat betekent dat ze alleen geverifieerde kopers dekken. Om de verkoop- en koopervaring voor alle buitenlanders haalbaar te maken, is de weergave van de website beschikbaar in meer dan 11 talen.

7. Quill

Wilt u tandheelkundige apparatuur verkopen, maar heeft u geen idee op wie u zich moet richten? Door te verkopen bij quill zullen uw items zichtbaar zijn voor de juiste online community die tandheelkundige apparatuur wil kopen. Of u nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent. Quill maakt manieren voor uw bedrijf om duizenden verkopen te behalen.

Ze zijn gericht op het leveren van de beste diensten aan de verkopers, dus het richten op de klanten is gemakkelijk bij Quill.

8. Facebook Marketplace

Facebook-marktplaats is het beste voor kleine bedrijven die tandheelkundige apparatuur hebben. Het is eenvoudig om je winkel in te stellen op Facebook Marketplaces, omdat deze gratis is en je miljoenen kopers kunt bereiken.

Facebook is niet alleen een entertainmentprovider, maar heeft ook veel meer te bieden aan bedrijven. U kunt het meeste uit uw vaardigheden halen door duidelijke foto’s van uw objecten te maken en deze in groepen en op uw verkopersaccount te plaatsen. Ook zijn de verkoopkosten zo laag als 5% van de commissie.

9. Zie Biz

Laat uw bedrijf groeien en verdien onbeperkt met See Biz, in de volksmond bekend om zijn diensten aan leveranciers. Kortom, het is een groothandelsplatform, dus als verkoper van tandheelkundige apparatuur kunt u artikelen in bulkhoeveelheden verkopen.

Daarnaast kunt u als verkoper uw bedrijf binnen handbereik runnen door een app te downloaden. Het is de beste reden waarom je zou moeten verkopen bij See Biz. Verkoop op afstand en haal het meeste uit uw bedrijf.

10. Ec Plaza

Last but not least, EC Plaza is de grootste b2b-marktplaats in Zuid-Korea. U kunt tandheelkundige apparatuur verkopen aan mensen over de hele wereld en ook lokaal. De website is eenvoudig, zodat u gemakkelijk items kunt vermelden, samen met prijzen en beschrijvingen.

Maak uw items zichtbaar in meer dan 230 landen met miljoenen actieve gebruikers. Er is een reden waarom deze marktplaats al sinds 1996 beroemd is.

Conclusie

Dit waren de beste b2b-marktplaatsen waar je tandheelkundige apparatuur kunt verkopen. Er zijn ook andere marktplaatsen, maar dit was een uitgebreide lijst gemaakt na het uitvoeren van veel onderzoek.

Tell Us What You NEED

    * To achieve our mission we provide all the necessary functionalities to buyers and sellers that help them in developing the voice of their business and to expand worldwide.