Join today and be a part of the fastest growing B2B Network
Join Now
Search

Hoeveel krijg je betaald voor het recyclen van plastic flessen in Californië

How Much Do You Get Paid for Recycling Plastic Bottles in California

In Californië kun je betaald worden voor het recyclen van plastic flessen. De staat heeft een “Bottle Bill” die een restitueerbaar statiegeld vereist op bepaalde soorten drankverpakkingen. Dit omvat frisdrank, water en bierflesjes. Als u deze flessen recyclet, kunt u uw statiegeld terugkrijgen plus een extra vijf cent per fles.

Als u niet zeker weet welke soorten flessen zijn opgenomen in de Bottle Bill, zoekt u naar het CALIFORNIA REDEMPTION VALUE (CRV) -logo op de fles. Dit logo geeft aan dat de fles voor geld gerecycled kan worden. U kunt flessenrecyclingbakken vinden bij de meeste supermarkten en andere openbare plaatsen.

Je kunt plastic flessen ook recyclen door ze naar een lokaal recyclingcentrum te brengen. Veel centra betalen u per pond voor uw recyclebare materialen.
Het gangbare tarief voor plastic flessen is ongeveer $ 0,05 per pond
.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle plastic flessen kunnen worden gerecycled. Alleen degenen met het CRV-logo kunnen in Californië voor geld worden ingewisseld. Dus als u niet zeker weet welk type fles u heeft, is het het beste om contact op te nemen met uw plaatselijke recyclingcentrum voordat u het probeert te recyclen.

Tell Us What You NEED

    * To achieve our mission we provide all the necessary functionalities to buyers and sellers that help them in developing the voice of their business and to expand worldwide.